Beersheba day care center

The whole area is designed to be energetically as economical as possible. Buildings use the principles of passive buildings in the form of shielding or alternative sources of energy.

Client
Beersheba City Dept.
Architects
Ting architects
Year
2012
Program
Day care centre
Area
3 000 m²
Scale
Medium

18GalLERY

The Target

During the design of the day care centre, we tried to keep the house open and communicative with its surroundings. At the same time, we also have taken care of the privacy of its clients. The layout of the centre uses the principle of indoor gardens, which ensure a different sincerity while maintaining the thermal comfort inside the complex. Each therapeutic group has its own smaller garden, which opens to a common large garden where all social events can take place.