Hi-Tech Park Ázerbajdžán

Klíčová myšlenka vychází z interakce mezi průvodem námořní bance a hlavní osu spojující přístav / hlavní náměstí / vlakové nádraží / park / rezidenční. Tyto dva prvky vytvářejí schéma a startovní čára pro přidělování fází a vytyčování budov.

Klient
Private client
Architekti
Ting architects
Rok
2014
Funkce
Hi-Tech Park
Plocha
8 000 m²
Měřítko
Medium

Galerie

CÍL PROJEKTU

Cílem bylo vytvořit flexibilní a adaptabilní budovy, které změní svůj účel po celou dobu života HTP. Vše je plánováno jako víceúčelový prostor s dostatečnou vůlí pro danou činnost. Kancelářské prostory poskytují dostatek místa nad falešnými stropy pro všechny potřebné infrastruktury; inkubátory mají otevřený prostor a viditelné technologie. Každá budova je přístupná automobily nebo jízdními kola s dostatkem parkovacích míst. Všechny budovy a jejich obsah jsou nastaveny s jasným logistickým a opěrným systémem.